Go to Top
Bel ons: +32 16 436 909

Beurzen

Spanplafond Spa

Een stijlvol spanplafond voor in uw Spa.

Bij Steijvers durven we eerlijk zeggen dat we experts zijn in ons vakgebied. Een stelling die we elke dag opnieuw bewijzen door zelfs de stoutste interieurdromen van onze klanten te overtreffen. Bovendien worden we  in deze overtuiging gesterkt door de status van officieel verdeler van het Clipso productgamma. Deze internationale autoriteit op het vlak van spanplafonds en wanden levert tenslotte state-of-the-art producten af, die met een plaatsing door een gespecialiseerd team van experten een ware aanwinst zijn voor elk particulier of professioneel interieur.

Op zeer regelmatige basis krijgt u de kans om enkele leden van dit expert-team te consulteren op één van de vele beurzen waarop wij aanwezig zijn. Hier kan u perfect terecht voor advies over of een offerte op maat van uw specifieke interieurdromen. U heeft bouw- of verbouwplannen? Dan denken wij graag met u mee over de mogelijke meerwaarde van plafonds en wanden voor een kwalitatief, milieuvriendelijk en stijlvol geheel.

Wij staan op.
GEEN BEURZEN GEPLAND.

Wie een beroep wil doen op de expertise van het Steijvers-team hoeft natuurlijk niet te wachten op de volgende beurs. U kan ook steeds contact met ons opnemen voor een afspraak in één van onze vestigingen.

Benieuwd hoe weinig uw droomplafond kan kosten?

Dag in, dag uit helpen wij onze klanten bij het realiseren van plafonds en wanden die een meerwaarde zijn voor een ruimte en de uitstraling ervan naar een hoger niveau tillen. Als erkend dealer van CLIPSO zijn onze mogelijkheden dan ook eindeloos.

Ja, ik wil versteld staan!