Go to Top
Bel ons: +32 16 436 909

Clipso Spanplafonds voor in de badkamer.

Ook in de badkamer heeft Clipso zijn plaats.

PVC-latten zijn waarschijnlijk de meest voorkomende plafondbedekking als we het over badkamers hebben. Weinig mensen staan er dan bij stil dat het ook perfect mogelijk is om voor de inkleding van deze, vochtige, ruimtes beroep te doen op polyester spanplafonds. Meer nog, het cachet van een badkamer zal met dit type plafondbekleding heel wat mooier uitvallen.

10-jaar garantie op ieder spanplafond !

Clipso spanplafonds en wanden zijn verkrijgbaar in repen tot 5,10 m breed, waardoor het voor de meeste badkamers perfect mogelijk is een egaal gekleurd, naadloos vals plafond te creƫren. Dankzij de speciale polyurethaancoating en de speciale behandeling van de polyesterdoeken, zijn deze 100% bestand tegen algen en schimmels en treedt er, ook na verloop van tijd, geen enkele verkleuring op. Zelfs een atmosfeer met een verhoogd chloorgehalte, zoals deze in zwembaden wordt aangetroffen, heeft geen enkele negatieve invloed op het Clipso NoSweat gamma, dat speciaal voor deze doeleinden werd ontwikkeld.

De innovatieve plaatsingsmethode en praktische manier waarop elk verlichtingsschema kan worden in- of opgebouwd, zorgt er voor dat u zich bovendien geen zorgen hoeft te maken over een al te groot verlies van hoogte in de ingeklede kamer.

Een bouw- of verbouwoplossing die het overwegen meer dan waard is.

, ,