Go to Top
Bel ons: +32 16 436 909

Over Clipso

Clipso Spanplafonds & Spanwanden

Clipso Spanplafonds & Spanwanden

Op het vlak van spanplafonds en wanden is Clipso een ware innovator. Dit Franse bedrijf slaagde er immers in als eerste een milieuvriendelijk vals plafond te creëren dat tot 5,10 m breed kan worden geproduceerd, waardoor ook oppervlaktes van dit formaat naadloos kunnen worden bekleed. Vandaag de dag kan het met polyurethaan beklede polyester scherm op een internationale erkenning rekenen.

Zo bekroonden Verschillende officiële instanties het innovatieve werk van dit bedrijf met tal van certificaten die, onder andere, aanduiden hoe vriendelijk deze oplossing is voor mens en milieu. Maar ook onder tal van professionals kunnen de Clipso bekledingsoplossingen op heel wat bijval rekenen, niet in het minste omwille van hun water werende, geluiddempende kwaliteiten en het ingenieuze systeem dat een snelle en eenvoudige plaatsing mogelijk maakt, met een absoluut minimum aan geurhinder.

Ook de klanten zijn ten zeerste te spreken over de kwaliteit en mogelijkheden die de Clipso spanplafonds en wanden bieden. Naast bovenvermelde voordelen zijn de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van de polyester schermen enkel van de meest geprezen aspecten.

U wil graag weten welke oplossingen de Clipso producten kunnen bieden bij uw bouw- of verbouwwerken? Contacteer ons dan snel voor een gesprek met één van onze experten.

 

Benieuwd hoe weinig uw droomplafond kan kosten?

Dag in, dag uit helpen wij onze klanten bij het realiseren van plafonds en wanden die een meerwaarde zijn voor een ruimte en de uitstraling ervan naar een hoger niveau tillen. Als erkend dealer van CLIPSO zijn onze mogelijkheden dan ook eindeloos.

Ja, ik wil versteld staan!