Go to Top
Bel ons: +32 16 436 909

Spanplafonds Leuven

Spanplafond living

Een Steijvers topkwaliteit plafond voor in uw living.

De creatie van een plafond dat een meerwaarde betekent voor uw interieur mag dan misschien een moeilijke, dure en tijdrovende opgave lijken, niets is minder waar.

Wie de tijd neemt om deze website rustig door te nemen, ontdekt al snel dat de mogelijkheden van een Clipso polyester spanplafond of een PVC plafond gewoonweg verbazingwekkend zijn. Toepasbaar in zelfs de meest vochtige ruimtes en met akoestische optimalisatiemogelijkheden die velen met verstomming slaan, is deze plafondbekleding een ideale keuze. Dat de plaatsing ervan, door heel specifieke, specialistische technieken in een mum van tijd kan worden geklaard, is gewoonweg de kers op de taart.

Naast deze overtuigende argumenten zijn de onderhoudsvriendelijkheid, stevigheid en duurzaamheid van een spanplafond argumenten die door weinig andere types van valse plafonds worden geëvenaard.

Benieuwd hoe wij de uitstraling en akoestiek van uw kamers, kantoor- of winkelruimtes naar een hoger niveau zouden tillen? Contacteer ons dan snel voor een afspraak in één van onze toonzalen in Leuven of Maaseik. Onze experts staan voor u klaar.

Benieuwd hoe weinig uw droomplafond kan kosten?

Dag in, dag uit helpen wij onze klanten bij het realiseren van plafonds en wanden die een meerwaarde zijn voor een ruimte en de uitstraling ervan naar een hoger niveau tillen. Als erkend dealer van CLIPSO zijn onze mogelijkheden dan ook eindeloos.

Ja, ik wil versteld staan!